Fostul preşedinte al CJ, Răducu Filipescu, vizavi de tactica adoptată de Vasile Iliuţă de a se deplasa în toate comunele: „Mi se pare un efort mult prea mare”

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a spus care este părerea sa faţă de tactica pe care o adoptă noul preşedinte al CJ, Vasile Iliuţă, pentru cunoaşterea problemelor din judeţul Călăraşi.

„El se duce împreună cu echipa prin localităţi să preia problemele. Acum el a avut tactica acesta, o adoptă, este treaba lui. Eu am avut altă tactică. Eu am chemat primarii şi corpul tehnic. Eu am chemat câte 3, primarul, persoana de la dezvoltare şi încă o persoană. I-am chemat încă o dată numai pe primari, când au început să se deschidă axele pe cele 5 programe. El se deplasează acolo. Mi se pare un efort mult prea mare făcut de echipa acesta şi ca să faci 7, 8, 10 localităţi într-o zi… aici este de stat de vorbă câte 3 – 4 ore cu ei. Iliuţă vrea să cunoască pe toată lumea, lumea să-l cunoască pe el, este treaba lui.”

De asemenea, Filipescu a menţionat că, în perioada mandatului de preşedinte al CJ, a încercat să-i instruiască pe primari, dar nu toţi au înţeles. „Eu aş fi vrut ca primarii noştri să poată trece prin nişte cicluri de instruire serioase. Să ştie clar unde să deschidă o carte, când să citească sau pentru ce să citească. Am încercat treaba asta, unii au înţeles, dar la unii le-a intrat pe o ureche, le-a ieşit pe 3.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Iulian Geambaşu: „Avem proiecte îndrăzneţe şi sperăm să reuşim să le implementăm cu bine”

Mircea Brânduşă. Primarul Iulian Geambaşu a câştigat nou mandat de primar al comunei Şoldanu. Al treilea. Din echipa sa fac...

Închide