Fostul preşedinte al CJ, Răducu Filipescu, vizavi de tactica adoptată de Vasile Iliuţă de a se deplasa în toate comunele: „Mi se pare un efort mult prea mare”

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a spus care este părerea sa faţă de tactica pe care o adoptă noul preşedinte al CJ, Vasile Iliuţă, pentru cunoaşterea problemelor din judeţul Călăraşi.

„El se duce împreună cu echipa prin localităţi să preia problemele. Acum el a avut tactica acesta, o adoptă, este treaba lui. Eu am avut altă tactică. Eu am chemat primarii şi corpul tehnic. Eu am chemat câte 3, primarul, persoana de la dezvoltare şi încă o persoană. I-am chemat încă o dată numai pe primari, când au început să se deschidă axele pe cele 5 programe. El se deplasează acolo. Mi se pare un efort mult prea mare făcut de echipa acesta şi ca să faci 7, 8, 10 localităţi într-o zi… aici este de stat de vorbă câte 3 – 4 ore cu ei. Iliuţă vrea să cunoască pe toată lumea, lumea să-l cunoască pe el, este treaba lui.”

De asemenea, Filipescu a menţionat că, în perioada mandatului de preşedinte al CJ, a încercat să-i instruiască pe primari, dar nu toţi au înţeles. „Eu aş fi vrut ca primarii noştri să poată trece prin nişte cicluri de instruire serioase. Să ştie clar unde să deschidă o carte, când să citească sau pentru ce să citească. Am încercat treaba asta, unii au înţeles, dar la unii le-a intrat pe o ureche, le-a ieşit pe 3.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide