Fotbal / Liga 2 / Dunărea Călăraşi, victorie grea acasă cu FC Argeş

Dan Alexa: „O victorie foarte importantă”

Galben-albaştrii au reuşit să revină spectaculos de la 0 la 1 în prima repriză, duminică ,12 noiembrie, pe teren propriu în compania celor de la FC Argeş, scor final 2 – 1 şi să se păstreze la un punct în spatele liderului Ligii a II-a. Cristian Puşcaş şi Silviu Pană au fost eroii meciului cu FC Argeş. Cei doi fotbalişti cu experienţă au marcat pentru Dunărea şi le-au dedicat golurile magazionerului Alexandru Munteanu (Sandu) şi Iorga Nicolae (maseur) care au suferit în urmă cu câteva zile un accident de maşină. În drumul ei spre Liga 1, Dunărea a avut ceva emoţii cu FC Argeş în partida din etapa a 17-a a Ligii a 2-a. Dunărea a fost condusă la pauză însă în partea secundă a revenit pe tabelă şi a rămas la un punct în spatele liderului Hermannstadt. Cu această victorie destul de importantă echipa de pe malul Borcei se distanţează de Chindia Târgovişte, echipă care a făcut egal, scor 0 – 0 la Afumaţi. „O victorie foarte importantă, una meritată care ne duce la 4 puncte de Chindia. Ne aşteaptă un meci foarte greu etapa următoare la Târgovişte. Dacă vom câştiga în deplasare vom lua o opţiune serioasă pentru promovare, chiar dacă este prea de vreme”, a spus antrenorul Dan Alexa după meciul câştigat cu FC Argeş.

Dunărea Călăraşi este neînvinsă de pe 19 august în campionat. Practic, de când a venit Dan Alexa pe banca grupării călărăşene, Dunărea a reuşit 12 victorii dintre care 10 la rând şi două meciuri le-a terminat la egalitate. Etapa următoare are loc un derby interesant. Cea mai prolifică echipă a Ligii a 2-a, Dunărea Călăraşi întâlneşte în deplasare Chindia Târgovişte. Între cele două formaţii este o diferenţă de 4 puncte, în acest moment. Partida este în direct pe Digisport 1, sâmbătă, 18 noiembrie de la ora 12:00.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide