Fuego va susține două spectacole la Călărași, datorită cererii mare de bilete

CJCC Călărași anunță publicul interesat că, datorită numărului mare de cereri de bilete pentru spectacolul lui Fuego – „Drag de România mea!”, a luat decizia de a organiza un al doilea spectacol.

„Având în vedere faptul că nu am putut răspunde pozitiv tuturor solicitărilor dumneavoastră referitoare  la concertul aniversar – 25 de ani de carieră artistică – „FUEGO – Drag de România mea!”, susținut de îndrăgitul interpret Paul Surugiu, din data de 22 martie 2019, ora 19:00, ne propunem organizarea a încă unui spectacol în aceeași zi, începând cu ora 17:00, în Sala „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.” – se arată în comunicatul Centrului Cultural Călărași.

Prețul biletelor este de 50 lei în sală și 30 lei la balcon. Cei interesați pot rezerva bilete la la numărul de telefon: 0242.314.925, luni – joi: orele 8:00 – 16:30; vineri: 8:00 – 14:00.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide