Ganea are la Dunărea un salariu de 5000 de lei pe lună

Odată cu venirea lui Ganea la Dunărea Călăraşi, în “târg” au apărut şi primele zvonuri legate de suma de bani pe care acesta o primeşte ca şi antrenor.

Marian Dinulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, a făcut afirmaţii contrar zvonurilor care se vehiculează prin urbea noastră cum că Ionel Ganea, noul antrenor al echipei de fotbal călărăşene ar încasa un salariu de peste 5000 de euro.

“Nici vorbă să aibă aşa ceva. Din ceea ce ştiu sigur pot să vă spun că are un salariu lunar de 5000 de lei. Avem stipulate şi nişte prime în contract, dar astea se vor acorda tuturor în funcţie de promovare”, a precizat Dinulescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Ionel Ganea este noul antrenor al Dunării, după ce Ion Răuță a părăsit echipa ce a pierdut meciul, din deplasare, cu Metaloglobus Bucureşti, scor 3-1. După înfrângerea cu Metaloglobus, Marian Dinulescu şi Viorel Ivanciu au decis aducerea lui Ganea la Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide