Generalul Marian Stoica este noul prefect al Județului Călărași

În ședința de Guvern de ieri au fost emise două hotărâri care vizează funcția de prefect al Județului Călărași. Astfel, prefectul George Iacob a fost demis, în locul acestuia fiind numit Marian Stoica.

HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Călărași de către domnul Iacob George.

HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Călărași de către domnul Stoica Marian.

George Iacob a fost numit prefect în anul 2012 luându-i locul lui Emil Mușat (PDL).

Marian Stoica este general de jandarmi în rezervă și a fost comandantul Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași în perioada 2001 – 2014 și al Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș între 2014 – 2017.

Acesta s-a implicat în politică, după ieșirea la pensie, ocupând funcția de președinte al Organizației de Seniori PNL Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide