Grav accident de circulație la Vlad Țepeș

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze în localitatea Vlad Țepeș, pe DN 3, pentru acordarea primului ajutor unei femei în vârstă de 44 de ani, care a râmas încarcerată într/un autoturism în urma unui accident rutier.

În data de 30.06.2014, ora 12.18, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamenului de pompieri Călărași a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Vlad Țepeș,, pe DN 3, pentru descarcerarea, preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, Angela B., în vârstă de 44 de ani, care a suferit traumatisme severe la nivelul capului și toracelui în urma unui accident rutier produs prin coliziunea violentă a unui autoturism (înmatriculat în București) cu un copac de pe marginea drumului.

La sosirea echipajului de descarcerare, persoana avea o stare de conștiență alterată,  acuza dureri puternice şi prezenta traumatisme severe la nivelul capului și toracelui posterior.

Pompierii militari încadrați pe autospeciala de descarcerare au intervenit prompt, au folosit echipamentele din dotare, foarfecele și depărtătorul hidraulic, au înlăturat elementele care îngreunau accesul la victima încarcerată, au extras-o în câteva minute și au predat/o unui echipaj S.A.J., care i/a acordat îngrijiri medicale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide