Grav accident rutier pe A 2, o persoană a decedat după ce a încercat să traverseze autostrada

Paramedicii SMURD din cadrul Secţiei Dragalina au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Dor Mărunt, pe A2, la km 74, calea II,  pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unui bărbat, victima unui accident rutier.

În data de 17.01.2014, ora 18.01, un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a fost solicitat prin intermediul 112, să intervină pe raza localităţii Dor Mărunt, pe Autostrada Soarelui, la km 74, pe calea II (Constanţa – Bucureşti), pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, neidentificată, victima unui accident rutier. Acesta, pieton,  în timp ce se afla pe carosabilul autostrăzii, a fost izbit violent de un autoturism înmatriculat în Bucureşti.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, persoana era decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa (decapitat şi cu multiple traumatisme severe).

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide