Greşeala lui Dumitru Chirilă

Sorin Anghel

Sportul călărăşean nu înseamnă doar Dunărea Călăraşi. Echipa de fotbal se zbate prin Liga a 3-a. Rezultatele sunt peste cele din mandatul lui Costică Sima, dar nu au darul de ne bucură într-un mod deosebit. Antrenorul Virgil Bogatu chiar recunoaşte faptul că a reuşit să spele ruşinea din meciul cu Gloria Buzău, pierdut cu 1-0, prin faptul că Dunărea, folosind cam aceeaşi jucători, se află pe primul loc în Liga a 2-a de futsal şi exista „pericolul” că echipa călărăşeană să ajungă pe prima scenă.

Nu aceeaşi „primejdie” îi pândeşte şi pe handbaliştii de la CSM Călăraşi. Din păcate, călărăşenii au o reacţie adversă atunci când sporturile de echipă încep să crească. Amintiţi-vă de ce duşmănie au avut parte cei de la Prefab Modelu atunci când evoluau în Liga a 2-a. Aceleaşi probleme le întâmpină acum handbaliştii de la CSM Călăraşi. În loc să-i susţină pe jucătorii lui Sabin Dacău, oamenii din lumea sportului călărăşean lansează zvonuri care nu fac altceva decât să destabilizeze vestiarul. Cei care joacă pe semicerc nu sunt zei, ci oameni. Aşa că orice vorbă aruncată la adresa lor contează. Nu spun că sunt cei mai buni handbalişti din lume, dar dacă ne uităm la trecutul Călăraşiul în acest sport nu putem observa faptul că acum se înregistrează un vârf.

La CSM Călăraşi este o presiune suplimentară nu doar pentru că opinia publică a fost intoxicata cu un zvon potrivit căruia handbaliştii ar câştiga mii de euro lunar. Dumitru Chirilă, în calitate de director, ar fi trebuit să-şi protejeze echipa. A greşit în momentul în care a anunţat că obiectivul este clasarea pe locurile 1-3. Călărăşenilor li s-au aprins becurile şi au început să ceară promovarea, lucru imposibil de realizat în acest moment. Directorul CSM-ului trebuia să anunţe că obiectiv clasarea pe locul al treilea şi nimeni nu mai era supărat acum, când echipa e pe 4, la egalitate cu echipa de pe locul 3.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide