Grupare infracțională din Călărași, specializată în proxenetism și trafic de minori, destructurată

Poliţiştii din Călărași și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat astăzi de dimineață opt percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în proxenetism și trafic de minori. Vor fi puse în aplicare opt mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că membrii grupării, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani,  ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori.

Astfel, cei în cauză ar fi determinat, înlesnit și însușit foloase patrimoniale de pe urma practicări prostituției de către trei persoane de sex feminin, printre care și o minoră.

Opt persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, proxenetism și trafic de minori.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide