Handbalistul Gheorghe Dumitru, cetăţean de onoare al Călăraşiului, post-mortem

Gheorghe Dumitru a fost un nume important în peisajul handbalistic, devenind un sportiv renumit dar şi un antrenor plin de dăruire. Între 1993 şi 2000 a fost chiar şi arbitru republican, marcând în agenda sportivă nu mai puţin de 90 de jocuri arbitrate la Campionatul Naţional.

Tainele handbalului le-a descoperit la Călăraşi la 19 ani. A ales ulterior să facă performanţă la Craiova jucând pentru Universitatea timp de 20 de ani. Gheorghe Dumitru, maestru emerit al sportului s-a stins din viaţă în luna decembrie a anului trecut, dar nu s-a stins din memoria celor care l-au cunoscut.

Primarul Daniel Ştefan Drăgulin, la iniţiativa profesorului Aurel Sift şi a lui Mircea Drăgulin, a propus consilierilor locali atribuirea de cetăţean de onoare post-mortem al municipiului Călăraşi a celui care a fost Gheorghe Dumitru.

În cadrul şedinţei de Consiliul Local a fost atribuit acest titlu, diploma şi cheia de onoare a municipiului fiind primite de sora handbalistului Alexandrina Bogdan.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide