I.S.U. Călăraşi recrutează candidaţi pentru concursul de admitere în instituţiile M.A.I.

Liceenii au ocazia să afle cum pot deveni pompieri profesionişti

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al județului Călăraşi recrutează și selecționează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ, care realizează formarea inițială a personalului pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Ministerul Afacerilor Interne – sesiunea de admitere 2016.

În acest sens, pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situațiii de Urgență vor fi scoase la concurs 260 de locuri, după cum urmează:

– Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri: 35 de locuri – bărbaţi; (din care unul pentru etnia rromă) durata studiilor fiind de 4 ani;

– Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, judeţul Prahova: 225 locuri – bărbaţi; (din care două pentru etnia rromă) durata studiilor fiind de doi ani. De asemenea, se fac recrutări și pentru locurile scoase la concurs de instituțiile de învățământ din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la lucrătorii Biroului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Barbu Știrbei al județului Călărași, situat în municipiul Călăraşi, pe strada  Bucureşti, nr. 344 sau la telefoanele: 0242/311.818 , 0242/314.692 , interior 27011/27123 sau accesând  www.isucalarasi.ro.

În această perioadă cadrele Biroului Resurse Umane se deplasează la unitățile de învățământ din județ pentru a face cunoscută modalitatea de accedere în instituțiile M.A.I.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide