„Idei de proiecte comunitare”, eveniment organizat de studenții Facultății de Management a USAMV Călărași

Astăzi, în cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală – Filiala Călărași, sub egida „Idei de proiecte comunitare”, studenții călărășeni și-au prezentat ideile de proiecte ce ar putea fi implementate de către agentii economici și de către instituțiile publice locale, prin programele finanțate în perioada de programare 2014-2020.

Au participat la eveniment reprezentanți ai instituțiilor publice locale, agenți economici, primari, consilieri, cadre didactice, elevi din clasele a XII-a, reprezentanti ai mass media și alte categorii de persoane interesate de subiect.

Construirea unui campus pentru studenți, reabilitarea Spitalului Județean Călărași, amenajarea de ferme zootehnice, înființarea unor plantații de pomi fructiferi sunt câteva dintre “Ideile de proiecte comunitare” prezentate astăzi de către studenții Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală- Filiala Călărași.

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuta, a parcurs standurile viitorilor agronomi, a ascultat ideile echipelor și a adresat întrebări privind sustenabilitatea acestor proiecte care se vor implementate de către agenti economici și de către instituțiile publice locale, prin programele europene de finanțare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide