Ilie Lascu este candidatul PNL pentru comuna Nicolae Bălcescu

Mircea Brândușă. Omul de afaceri Ilie Lascu și-a anunțat oficial, vineri, 17 iulie, candidatura la funcția de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Locul ales de Lascu pentru lansare a fost stadionul de fotbal. Odată cu candidatura sa la primărie, Lascu a anunțat și numele a șase dintre colegii săi de partid pentru Consiliul Local, ca reprezentanți ai comunității. Îmbrăcați toți elegant, cei șase candidați PNL s-au prezentat în fața celor peste 50 de susținători ca alternativă după 20 ani de administrație Giurea, primarul în funcție, care a făcut pasul către opoziție, respectiv, PSD.

Primii candidați ai PNL la un mandat de consilier local sunt: Rotaru Marian, Ion Iuliana, Ștefănescu Mihai, Agiu Marian, Nelu Vasile, oameni care au în comun o legătură strânsă cu comuna, respectiv,s-au născut aici, au urmat școala, își au domiciliul sau activitatea profesională aici.

„Acești oameni minunați au crescut, trăiesc și vor trăi în continuare în Nicolae Bălcescu, știu foarte bine realitatea locului, cunosc problemele din satele aparținatoare Paicu și Fântâna Doamnei, pot fi cât se poate de empatici cu ce au nevoie oamenii, pentru că sunt parte din comunitate”, a declarat Lascu.

Acesta a motivat alegerea locului pentru anunțarea candidaturii sale prin aceea că locuitorii din Nicolae Bălcescu nu au fost tratați de actuala administrație cu respectul pe care îl meritau, respectiv să aibă parcuri și locuri de joacă sigure și moderne, să aibă terenuri de sport, curățenie și, mai ales, un plan de urbanism bine gândit.

„Realitatea din comună arată că lucrurile sunt departe de normalitate. Diferența dintre cum e normal să arate cele trei sate și cum arată ele de fapt este un tablou dezolant care arată clar drumul greșit pe care a fost condus comuna  noastră dragă”, a spus Ilie Lascu.

În mandatul său de consilier local, în perioada 2016 – 2020, a finalizat cateva proiecte pe care administrația Giurea nu le-a reușit în mandatele precedente: Reabilitare Biserică; Organizare de evenimente cultural artistice cu prilejul Zilei Naționale a României; Omagierea doamnelor din comună de Ziua Femeii; Înființarea și finanțarea echipei de fotbal Atletico Nicolae Bălcescu; Încurajarea și susținerea elevilor prin oferirea unor burse de merit; Oferirea de cadouri specifice sărbătorilor de iarnă; Operațiuni de igienizare și reamenajare în localitatea Nicolae Bălcescu; Sprijinirea locuitorilor pe timp de pandemie.

Lascu a acuzat actuala administrație de incompetență și lipsă de grijă față de imaginea comunei și față de cetățean. „Comuna noastră dragă a fost ignorată de propria sa conducere, a fost trădată de propria sa conducere”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Nicolae Bălcescu.

El i-a invitat pe locuitori ca la alegerile din toamnă să opteze pentru un primar din altă generație, una tânără și cu altă mentalitate, cu viziune și principii.

„Am ales să nu promit nimic. Nu promit nimic, dar propun un parteneriat între administrație și cetățeni, un parteneriat care va avea un singur obiectiv: Nicolae Bălcescu, o localitate europeană după maximum două mandate, cu infrastructura stradală pusă la punct, respectiv străzi modernizate prin asfaltare, cu rețea de apă și canalizare, cu stație de clorinare și epurare, cu un sistem de pompare care să asigure locuitorilor debitul și presiunea necesare, cu iluminat public stradal cu tehnologie led, cu un sistem educațional performant, cu cabinete medicale și farmacii, cu un sistem de supraveghere video care să asigure siguranța și liniștea cetățenilor”, a precizat Ilie Lascu.

Un segment important în acest parteneriat este rezervat de candidatul Lascu implementării unor proiecte inovatoare, iar ca obiective principale își propune recâștigarea încrederii locuitorilor în administrație, prin transparență decizională și în cheltuirea banului public, prin competență și exigență.

Daniel Ștefan Drăgulin, Președinte PNL Călărași

„Am venit azi aici la Nicolae Bălcescu să vă spun căsunt convins că dumneavoastră, domnule Ilie Lascu, veți conduce în următorii patru ani primăria Nicolae Bălcescu! Dumneavoastră veți câștiga alegerile din 27 septembrie. Mai e nevoie ca fiecare dintre dumneavoastră să creadă în acest lucru. Am venit pentru că împreună cu dumneavoastră să îngenunchem PSD, să îi spunem lui Vasile Iliuță și lui Costică Giurea, că timpul lor a expirat.”

Valentin Barbu, candidat PNL, Consiliul Județean Călărași

„Va trebui ca toți cei care credeți în PNL și în candidatul dumneavoastră, Ilie Lascu, să vă uniți și să îl susțineți la alegerile din toamnă. Oameni de toate vârstele, oameni de toate profesiile, oameni uniți de o singură și legitimă dorință. Ca și dumneavoastră, noi vrem un primar cinstit, un primar devotat, un primar de care să fiți cu toții, din această comună, mândri și mulțumiți. Dragi locuitori ai comunei Nicolae Bălcescu, aveţi o nouă şansă să faceţi dreptate în localitatea unde trăiți, o şansă pentru viitor, o şansă la bunăstare pentru voi şi copiii voştri, locuri de muncă, locuinţe, utilităţi, o administraţie transparentă şi eficientă, şi singurul om care vă poate conduce la toate acestea, în acest moment, este Ilie Lascu.”

Răducu Filipescu, senator de Călărași

„Îl susţin pe Ilie Lascu la primăria comunei Nicolae Bălcescu pentru că am convingerea că, prin expertiza sa, prin proiectele pe care le propune şi prin determinarea pe care o are, va reuşi să reconstruiască această localitate. De fapt, când am văzut acest pliant cu realizările sale ca și consilier, am crezut că sunt ale lui Costică Giurea. Nicolae Bălcescu trebuie să devină o comună europeană şi cred în puterea lui Ilie Lascu pe care îl susţin şi eu şi Partidul Naţional Liberal, cred în puterea acestui om, de a moderniza şi a readuce această comună pe drumul civilizaţiei şi prosperităţii. Veniţi la vot pe 27 septembrie şi demonstraţi că doriţi să vă câştigaţi independenţa, că vă doriţi ca localitatea dumneavoastră să fie una europeană, o comună civilizată în care să fiți mândri că locuiți. Nicolae Bălcescu are nevoie de un primar tânăr, un primar competent! Nicolae Bălcescu are nevoie de Ilie Lascu! Doamne ajută!”

Ion Liliana, profesor învățător primar

„Dragi prieteni, ne-a surprins plăcut decizia domnului Ilie Lascu de a se înscrie în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Nicolae Bălcescu. Îl recomandă din plin activitatea de antreprenor și cea de manager pentru numeroasele locuri de muncă pe care le-a creat. Ilie Lascu este un om de succes, modern, comunicativ, în general un om care iubește oamenii și, de asemenea, după cum ne-a demonstrat, un om care iubește localitatea noastră. Eu am convingerea și pot afirma cu tărie că localitatea noastră are nevoie ca funcția de edil să fie ocupată de Ilie Lascu. Prin urmare, eu cred despre domnia sa că poate contribui cu succes la transformarea localității noastre în una europeană, cu condiții de viață civilizate și moderne. Mai cred totodată că între Ilie Lascu și cetățenii comunei Nicolae Bălcescu se poate dezvolta un dialog viu, permanent, cu un final pozitiv pentru toată lumea. Drept urmare, eu îi sunt alături și vă rog și pe dumneavoastră să îl urmați în acest demers. Dragi prieteni din Nicolae Bălcescu, Paicu și Fântâna Doamnei, vă îndemn ca pe 27 septembrie să votați Ilie Lascu,pentru funcția de primar al comunei noastre!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide