Ilie Mihai: „La Budeşti câştigăm prezidenţialele, câştigăm şi Primăria la anul!”

Mircea Brânduşă. Ilie Mihai, preşedinte PNL filiala Budeşti şi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar de anul viitor, este implicat în campania electorală privind alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019. Despre acest subiect, dar şi despre candidatura la funcţia de primar al oraşului Budeşti, am discutat cu preşedintele PNL Budeşti.

Rep: Ne aflăm în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie. Cum merg lucrurile la Budeşti?

I.M.: Ne aflăm în faţa celei mai grele bătălii pe care Partidul Naţional Liberal trebuie să o poarte şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, o vom câştiga. Am ales să fiu şeful echipei PNL a oraşului Budeşti în această campanie, pentru ca România să aibă în continuare un preşedinte liberal, în care românii cred, a cărui voce s-a auzit şi se aude şi care a respectat ceea ce Constituţia scrie în dreptul funcţiei de preşedinte al României.

În plan personal îmi doresc ca reprezentantul PNL, Klaus Iohannis să câştige alegerile detaşat faţă de contracandidaţii săi. Pentru oraşul Budeşti am putea vorbi de beneficii după câştigarea alegerilor sperând într-o relansare a finanţărilor de la bugetul de stat cât şi a celor de la Consiliul Judeţean, către comunitatea locală.

Rep: Cum aţi abordat campania electorală? Care este ţinta dumneavoastră?

I.M.: Cu mult echilibru şi bun simţ. Principalul scop este să aducem la vot oamenii. Să le explicăm că absenteismul înseamnă în primul rând, un trai nesigur.

Rep: Pe ce electorat vă bazaţi şi cu ce mesaj îi veţi convinge că Iohannis merită să fie în continuare preşedintele României?

I.M.: Sperăm să îi convingem pe cei nehotărâţi şi pe cei care acum patru ani s-au lăsat înşelaţi de minciunile celor de la PSD şi ALDE. Mesajul este unul singur: PNL şi Klaus Iohannis reprezintă singura soluţie viabilă la această oră.

Rep: Domnule Mihai, în 2020 vor fi alegeri locale. Cum aţi ajuns să fiţi propus încă de pe acum candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Budeşti?

I.M.: Cred că a contat foarte mult faptul că mereu am pus pe primul plan interesul partidului şi nu interesul personal al cuiva. Am fost întotdeauna o persoană echilibrată, iar eu cred că PNL şi oraşul Budeşti au nevoie de asemenea oameni.

Rep: Să facem un exerciţiu de imaginaţie. Ca şi candidat intrat în cursa electorală pentru câştigarea primăriei Budeşti, cum vă veţi prezenta în faţa cetăţenilor?

I.M.: Voi fi candidatul care va prezenta un program pe care, fără îndoială, îl voi face cunoscut până în data scrutinului. Un program clar, pozitiv, orientat către viitor, care nu va avea nimic în comun cu actuala conducere a primăriei. Un program care prevede, gândeşte şi propune, reconstruirea şi reabilitarea instituţiei primăriei. Şi, de asemenea, un program, o viziune, un proiect pentru oraşul pe care îl reprezentăm şi în care trăim cu toţii.

Rep: Din punctul dumneavoastră de vedere, cum veţi aborda funcţia de primar?

I.M.: Printr-o strategie durabilă şi ambiţioasă, prin care să asigur o dezvoltare rapidă a oraşului Budeşti, o îmbunătăţire semnificativă a nivelului de trai, bunăstare şi securitate, pentru toţi cetăţenii, inclusiv locuitorii din satele arondate, Aprozi, Buciumeni, Gruiu.

Rep: Cum credeţi că o puteţi implementa?

I.M.: Printr-un stil nou de lucru bine articulat, pe care eu şi echipa mea ne vom preocupa să-l îmbunătăţim an de an. Acest stil de lucru ne va da posibilitatea să avem o viziune clară pentru cei patru ani de mandat şi să asigurăm oraşului şi satelor arondate o dezvoltare coerentă, care să permită punerea în valoare a tuturor posibilităţilor şi facilităţilor existente.

Rep: Care vor fi priorităţile administraţiei locale pe care o veţi conduce împreună cu echipa de consilieri?

I.M.: Obiectivul nostru principal va fi o administraţie orientată către cetăţeni, ceea ce înseamnă că nevoile şi cerinţele lor, problemele localităţilor şi soluţiile ce se impun vor fi preocupările noastre zilnice. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea societăţii civile, oferind astfel sprijin tuturor investitorilor ce vor prezenta interes pentru dezvoltarea unor medii de afaceri, care să genereze bani la bugetul local şi locuri de muncă pentru locuitori.

Nu în ultimul rând avem ca ţintă până la finalul anului 2024 următorele proiecte: Modernizarea reţelei stradale prin asfaltare; Modernizarea Iluminatului stradal cu tehnologie LED; Extinderea reţelei de distribuţie a gazelor naturale în vederea accesului consumatorilor casnici, industriali şi comerciali la preţuri acceptabile; Educaţie şi învăţământ de calitate; Finanţarea sistemului de sănătate; Accesul populaţiei la apă curată şi de calitate; Platforme ecologice pentru gunoiul menajer şi servicii de salubrizare; Muncă decentă şi creştere economică.

Rep: Vă mulţumesc pentru timpul acordat. În încheiere vă rog să faceţi cunoscut mesajul dumneavoastră către electoratul oraşului Budeşti şi a celor trei sate aparţinătoare, Aprozi, Buciumeni, Gruiu,privind alegerile prezidenţiale.

I.M. Stimaţi concetăţeni, dragi locuitori din cele trei sate, mă bizui înainte de toate pe sprijinul dumneavoastră. Prin prezenţa dumneavoastră la vot, şansele noastre de a recâştiga Preşedenţia României sunt reale. Vă mulţumesc pentru încrederea dumneavoastră! Împreună vom învinge şi asta pentru că suntem liberi şi puternici ca toţi românii!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide