În acelaşi loc unde a murit o femeie, un autobuz a lovit un copil

Rodica Dohot. Exact în acelaşi loc, unde în urmă cu o lună a fost omorâtă pe trecerea de pietoni o femeie de 34 de ani, în cursul zilei de vineri, 14 iunie, în jurul orei 13, un autobuz al unei societăţi de transport local a acroşat un băieţel care, după spusele martorilor a venit în fugă dinspre strada Libertăţii spre Bulevardul Republicii. La venirea paramedicilor Smurd, copilul era conştient, prezenta unele loviri, dar a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

Conducătorul auto, în vârstă de 49 de ani este din Călăraşi şi lucrează ca şofer profesionist de peste 30 de ani. Acesta efectua o cursă pe ruta Călăraşi-Roseţi, când copilul i-a sărit în faţă, chiar imediat după trecerea de pietoni, la intersecţia străzii Libertăţii cu Bulevardul Republicii. Nici unul din cei circa 50 de pasageri din autobuz nu au păţit nimic în urma impactului.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Călăraşi fac cercetări cu privire la stabilirea aspectelor în care s-a produs accidentul. Şoferul autobuzului a fost testat pe loc de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

2 Comentarii

 1. 14 iunie 2013 - 14:04

  Dar viteza cu care mergea de ce nu este precizata? Viteza era una destul de mare,mai ales ca in autobuz erau aproximativ 50 de pasageri.

  Raspunde
 2. D.D.
  14 iunie 2013 - 17:01

  Nu doar soferii sunt de vina…In foarte multe situatii pietonii traverseaza fara sa se asigure chiar pe trecerile de pietoni! Nu mai vorbim de copii care traverseaza calare pe biciclete(zona Orizont)si care nu sunt opriti de nimeni…

  Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide