În atenţia solicitanţilor de locuinţă socială din Municipiul Călăraşi

Având în vedere dispoziţiile art. 21 din HOTĂRÂREA  nr. 1275/2000 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinţei nr. 114/1996  şi prevederile art. 42 şi 43 din LEGEA  nr. 114/1996  – Legea locuinţei.

şi

Prevederile  Hotărârii de Consiliul Local  nr. 110  din 30.07.2020, Anexa nr. 5,  privind Actele justificative pentru obţinerea  unei locuinţe sociale, vă aducem la cunoştinţă faptul că aveţi obligaţia de a vă completa/actualiza dosarele de locuinţă socială până la data de 18 SEPTEMBRIE 2020.

Dosarele care nu vor fi completate/actualizate vor fi înscrise în   categoria dosarelor incomplete şi nu vor fi punctate.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la Compartimentul de Fond locativ din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi sau la adresa de internet  https://primariacalarasi.ro/index.php/directiile-primariei/directia-juridica-si-administratie-locala/compartimentul-fond-locativ.

PREŞEDINTE,

COMISIA DE ANALIZĂ ŞI REPARTIZARE  A CERERILOR  DE LOCUINŢE SOCIALE

Viorel IVANCIU

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide