În județul Călărași nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru

Vă informăm că la data prezentă, la nivelul județului Călărași nu există nici un caz confirmat COVID 19, nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru.

În cadrul măsurilor de limitare a extinderii infecției cu noul coronavirus izolarea la domiciliu și carantinarea (izolarea în locații stabilite de autorități ) , este luată față de persoane clinic sănătoase, dar întoarse în țară din zone cu transmitere comunitară a infecției, decizia de izolare la domiciliu sau carantinare pentru o perioadă de 14 zile fiind luată conform procedurilor aprobate prin hotărâri ale CNSU.

Pe 11.03.2020 pentru prima dată de la inceperea aplicării la nivel național a măsurilor de gestionare a infecției cu noul coronavirus, a fost necesară izolarea în locații stabilite de autorități a unor persoane pe teritoriul județului Călărași. Persoanele izolate vor fi monitorizate privind starea clinică, vor fi investigate cu laboratorul conform metodologiei, vor fi supravegheate de organele abilitate, astfel încât să nu existe riscul nerespectării măsurilor impuse.

Solicităm tuturor, inclusiv massmedia, să sprijine eforturile autorităților în gestionarea situației prin informarea corectă a populației privind măsurile de prevenire a infecției cu noul coronavirus, prin verificarea informațiilor „pe surse” și evitarea publicării de informații eronate în scopul creșterii ratingului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide