În prima zi de şcoală părinţii nu au liber! Propunere legislativă respinsă

După ce au întors pe toate părţile această iniţiativă, aleşii au decis până la urmă ca părinţii să nu aibă liber în prima zi de şcoală a copiilor.

Ei au respins legea care le dădea mamelor ori taţilor dreptul să îi însoţească pe elevi atunci când începe noul an şcolar. În schimb, senatorii şi deputaţii şi-au luat ei liber în această zi, motivul fiind că trebuie să participe, fiecare în colegiul său, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar.

“Mi se pare o mare ipocrizie că an de an, noi, aleşii, suntem liberi în această zi, fie că avem copii la şcoală, fie că nu. Părinţii în schimb nu au acest drept”, a declarat pentru Libertatea unul dintre senatorii care au susţinut această lege.

Actul normativ prevedea ca în ziua începerii anului şcolar, de obicei, 15 septembrie, părinţii care au copii începând de la grădiniţă şi până la clasa a XII-a să fie liberi. Sursa:libertatea.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Aproximativ 45.000 de elevi din județul CĂLĂRAȘI încep școala

Luni, 14 septembrie, elevii și profesorii din județul Călărași vor începe noul an școlar 2015-2016. Nu mai puțin de 45.000...

Închide