Încă 2 tineri au fost prinși ieri cu droguri de jandarmi. Numărul acestora se ridică la 22 în luna mai

În cursul lunii mai a.c., jandarmii au identificat, pe raza municipiului Călărași, 22 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 27 ani, ce aveau asupra lor droguri – substanțe și produse vegetale cu efect psihoactiv, folosite pentru consum propriu.

Marți, 28 mai a.c., în jurul orei 17.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a observat pe strada Aleea Centralei, în zona blocului „Confort”, un bărbat, din mun. Călărași, cu un comportament suspect.

În momentul depistării, asupra numitului I.C. în vârstă de 18 ani a fost găsit un pliculeţ din material plastic conținând fragmente vegetale uscate susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeași zi, în jurul orei 21.30, jandarmii au observat pe strada Zefirului, în zona blocului H23, un tânăr care le-a atras atenția oamenilor legii prin comportamentul său. Asupra sa a fost găsit un pliculeț din plastic ce conținea o substanţă vegetală uscată de culoare galben-verzuie susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

Conform declarațiilor celor doi tineri, produsele erau pentru consum propriu.

Jandarmii călărășeni au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale pentru cele două persoane, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Și în cazul acestor tineri, jandarmii călărășeni au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

Pe această cale Jandarmeria Călărași face apel către cetățeni să apeleze imediat numărul 112 – Serviciul de Urgență” în cazul în care au asistat, au cunoștință ori au fost victima unei fapte antisociale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide