Încă un naiv a căzut în plasa vânzătorilor de „motorină” de la Dragalina

Polițiștii din Călărași au prins în flagrant trei barbați din Dragalina care încercau să se împace cu persoana vătămată tâlhărită de unul dintre ei în noaptea de 23/24 august a.c. Un bărbat a fost arestat preventiv, peste 4.700 de lei au fost ridicați în vederea cercetărilor, alte două persoane sunt cercetate în stare de libertate. Acțiunea a beneficiat suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În noaptea de 23/24 august a.c., un bărbat din Brașov, ar fi fost tâlhărit pe raza comunei Dragalina, după ce ar fi venit să cumpere motorină, ca urmare a unui anunț de pe internet.

Cercetările, demarate de îndată de polițiști, au condus la identificarea și prinderea în flagrant a persoanei bănuite de săvârșirea faptei, în urma unei acțiuni desfășurate la data de 31 august a.c., în Călărași, în timp ce încerca să se împace cu persoana vătămată.

Bărbatul era însoțit de alte trei persoane, asupra lor fiind găsită suma de 4750 lei, precum și alte obiecte care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 41 de ani din comuna Dragalina, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În ziua de 1 septembrie a.c., Judecătoria Călărași a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Față de alte două persoane, polițiștii efectuează în stare de libertate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Pentru reducerea riscului de victimizare şi prevenirea înşelăciunilor, poliţiştii recomandă cetăţenilor să nu devină părţi ale unor tranzacţii care le trezesc suspiciuni şi să achiziţioneze combustibil din staţiile autorizate!

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide