Încasări de 94.500 lei la Târgul de toamnă de anul acesta din Călăraşi

În perioada 1 – 8 septembrie a.c., la Călăraşi s-a desfăşurat Târgul de toamnă sau Bâlciul, aşa cum este denumirea populară a evenimentului. Serviciul Public Pieţe şi Oboare a avut anul acesta încasări de aproximativ 100.000 lei.

Pe o suprafaţă de 17.000 de metri pătraţi, au fost deschise 16 unităţi de alimentaţie publică – terase, 7 unităţi de alimentaţie publică – gogoşerii/kurtos, 10 unităţi de alimentaţie publică – îngheţată, sucuri, vată de zahăr.

Peste 100 de persoane juridice având ca obiect de activitate comerţul de mărfuri (jucării, unelte, îmbrăcăminte, încălţăminte etc) au fost amplasate în două zone, la intrarea în târg, pe Prel. Dobrogei şi în interior pe aleile J şi E.

3 societăţi mari au operat în sectorul de parc de distracţii (în zona centrală târgului) plus alte 5 societăţi cu alte tipuri de activităţi. Au mai fost 5 producători de legume şi fructe din zona Argeşului în locaţia binecunoscută şi alţi 5 producători de legume şi fructe din judeţul Călăraşi în zona adiacentă Şoselei de Rocadă.

Din taxele de închiriere de anul acesta, Serviciul Public Pieţe şi Oboare, organizatorul evenimentului, a încasat suma de 94.500 lei, mai mari decât anul trecut. Târgul de toamnă din Călăraşi a împlinit anul acesta 247 de ani de existenţă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Calendarul activităţilor ce se desfăşoară sub egida Centenarului, în judeţul Călăraşi, în luna septembrie

Grupul de întocmire şi monitorizare a Calendarului activităţilor dedicate Centenarului Marii Uniri, constituit în mod voluntar la nivelul judeţului Călăraşi,...

Închide