Incendiu de locuinţă în comuna Dor Mărunt, pe strada Zefirului

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ trei ore evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale. În data de 17 august 2016, ora 12.19, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Dor Mărunt, pe strada Zefirului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la bucătăria unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând Nicoletei I. La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la bucătăria locuinței și la o anexă gospodărească construită din lemn, existând risc de extindere la celelalte camere și la vecinătăți.

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ trei ore. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței proprietarei, care a lăsat nesupravegheat, în funcțiune, un aparat de gătit în apropierea materialelor combustibile, fiind astfel posibilă declanșarea incendiului. În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul bucătăriei, o anexă din lemn și acoperișul locuinței, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 15.000 de lei. Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide