Începe campania agricolă de primăvară

Sorin Anghel. Într-un decor deloc vesel, sezonul fotbalistic se reia mâine cu meciurile din Cupa României – Memorialul Tache Ionescu. Joacă doar cine vrea şi cine poate. Fotbalul călărăşean are stomacul lipit de şira spinării şi supravieţuieşte cu ajutorul unei perfuzii pe care scrie bani publici. 2013 va fi un crâncen, al dracului de greu. Nu sunt bani, iar atunci când vor fi, aceştia se vor risipi iute. Din păcate, la sport se vor aloca sume ridicol de mici. În aceste condiţii, o însănătoşire a fotbalului este imposibilă. Calitatea jocului, dar şi a oamenilor din fenomen, va rămâne aceeaşi. Călăraşiului, la nivel de conducere politică, îi lipseşte un om nebun după fotbal.

În Liga Tractoriştilor, lucrurile sunt mult în ceaţă. E totuşi o nebuloasă ce nu pare să aducă o undă de neprevăzut spectaculos. Personal, mă aştept ca Independenţa să triumfe la capătul sezonului. O să-mi trăiesc emoţiile pentru Olteniţa, echipa sufletului meu, echipă despre care am evitat să scriu în ultima jumătate de an doar pentru a-mi păstra obiectivitatea. În plus, nici numele preşedintelui de acolo nu-mi place. Ca urmare, mă uit, atât cât pot, la Liga Tractoriştilor. Aştept să se îndrepte vremea ca să mă bucur de fotbal. Nu am de gând să îl mai acuz pe Caţaros de nepăsare atâta timp cât starea de letargie a cuprins toată mişcarea fotbalistică. Spun doar că preşedintelui AJF Călăraşi i se pregăteşte o surpriză. Se apropie alegerile şi sunt tot mai mulţi oameni, izgoniţi din fenoment, care vor să facă valuri. S-au săturat să vadă la Călăraşi o competiţie fotbalistica dirijată împotriva regulamentului, În spriritul tractoriştilor.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide