INDEPENDENȚA/INFORMARE

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, UAT COMUNA INDEPENDENȚA, str. Unirii, nr. 42, județul Călărași, telefon/fax 0242535353, intentionează să solicite  de la A.N. “Apele Române” – Direcția Apelor Buzău Ialomița, Notificare începere execuție, pentru realizarea lucrărilor: “Reabilitare și modernizare școala primară nr. 1 Constantin Brâncoveanu – sat Potcoava, în comuna Independența, județul Călărași”, “Reabilitare și modernizare Grădinița cu Program Normal nr. 3 Degețica – sat Vișini, în comuna Independența, județul Călărași”, “Reabilitare și modernizare Grădinița cu Program Normal nr. 2 Albă ca Zăpada – sat Potcoava, în comuna Independența, județul Călărași” amplasate în comuna Independența, satul Potcoava și satul Vișini, județul Călărași.

Aceste investitii sunt existente.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa SGA Călărași dupa data de  15.09.2016.

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Fractură de logică și intepretare abuzivă a legii la Prefectura Călărași

După aproape două luni de la alegerea viceprimarilor municipiului Călărași, Prefectura Călărași a emis un document (4982/02.09.2016), pe care l-a...

Închide