Întâlnire pentru prezentarea programelor cu finanţare nerambursabilă la Cabinetul senatorial din Fundulea al Roxanei Paţurcă

În data de 21 iunie a.c., în cadrul Biroului Senatorial Roxana Paţurcă din oraşul Fundulea, la iniţiativa acesteia, a avut loc întalnirea organizată de Maria Albu, Şef Cabinet Senatorial, pentru prezentarea programelor cu finanţare nerambursabilă de la bugetul de stat.

Acestea au fost prezentate de către George Brezoi, director executiv al Agenţiei pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Ploieşti în a cărei arondare se afla şi Judeţul Călăraşi.

La întâlnire au participat tineri şi oameni de afaceri din oraşul Fundulea, alături de autorităţile publice locale reprezentate de primarul Dorel Dorobanţu şi viceprimarul Ligia Bivol.

Întalnirea s-a finalizat cu o întreagă serie de proiecte ce urmează a fi depuse pentru obţinerea de finanţări nerambursabile în cadrul programului Start-up Nation România ediţia 2018.

În acest moment, senatorul Roxana Paţurcă, alături de autorităţile publice locale, analizează oportunitatea înfiinţării unui incubator de afaceri sau al unui parc de IMM-uri care să ajute la creşterea economică a judeţului Călăraşi.

Programul Start-up Nation România face parte din Programul de Guvernare, reprezentând o altă promisiune respectată de Partidul Social Democrat faţă de cetăţeni.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide