Întâlniri tematice pentru beneficiari ai proiectelor finanţate în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria

Întâlniri tematice pentru beneficiari ai proiectelor finanţate în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria

Misiunea Programului Interreg V-A România – Bulgaria este de a îmbunătăţi calitatea vieţii cetăţenilor din zonă eligibilă a Programului, prin implementarea unor proiecte comune care sunt adresate nevoilor şi problemelor comune.

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România-Bulgaria, în calitate de Secretariat Comun pentru Programul Interreg V-A România Bulgaria (BRCT Călăraşi), a desfăşurat o serie de acţiuni pentru a rămâne aproape de beneficiarii Programului şi pentru a îi sprijini în implementarea cu succes a proiectelor finanţate în cadrul Programului.

Astfel, BRCT Călăraşi a organizat două întâlniri tematice pentru beneficiari аi proiectelor finanţate în cadrul Programului, în data de 6 iulie 2020, la Slatina, judeţul Olt şi respectiv, în data de 7 iulie la Ruse, Bulgaria. Participarea la cele două întâlniri a fost posibilă şi on-line, permiţând celor prezenţi crearea unei sinergii între beneficiari, fiind o oportunitate de a se cunoaşte mai bine precum şi de a schimba informaţii privind bunele practici. Subiectele discutate în cadrul întâlnirilor au fost legate de raportarea progresului proiectului şi raportarea finală, măsuri de anti-fraudă şi sustenabilitatea proiectului.

Pentru a afla mai multe despre Programul Interreg V-A România-Bulgaria şi despre proiectele finanţate, vă invităm să accesaţi site-ul oficial al programului: www.interregrobg.eu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide