Invitație la teatru – „Dragoste în patru tablouri”

Centrul Cultural Județean Călărași vă așteaptă în data de 12 mai 2016, orele 18:00, la spectacolul de teatru „Dragoste în patru tablouri”,  de Lukas Bärfuss pus în scenă de actorii „Teatrului în culise” din București.

O montare îndrăzneață și plină de senzualitate, în regia lui Cristian Bajora, „Dragoste în patru tablouri” este un thriller psihologic despre libertate sau lipsa ei – în sex, dragoste și judecată.

Sunt două cupluri și experiența vieții lor, un cerc vicios în care protagoniștii intră doar din dorința de diversitate sexuală… sau poate spirituală. Ispita de a te dărui altcuiva și adrenalina adevărului ascuns aduc o doză considerabilă de erotism și umor acid spectacolului, care pune în discuție cea mai controversată problemă a iubirilor din toate timpurile – infidelitatea.

„Copilul prodigios” al dramaturgiei elvețiene, Lukas Bärfuss se numără printre tinerii dramaturgi cu succes internațional – peste 14 titluri de spectacole, toate abordând subiecte contemporane delicate, care vizează relațiile existente între oameni într-o  societate modernă, dar alienată, în care ordinea reperelor moralității s-a schimbat radical. Pentru Bärfuss, vindecarea personajelor sale survine din pedepsele pe care le primesc în finalul pieselor și din umorul cinic prin care sunt tratate situațiile. Spectacolul „Dragoste în patru tablouri” se va desfășura în Sala de spectacole „Barbu Știrbei”, prețurile biletelor fiind de 25 și 30 de lei.

Spectacolul este interzis persoanelor sub 18 ani!

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Prins de poliţişti cu focuri de armă, după ce a sustras o autoutilitară

Poliţiştii au reuşit prinderea, la foarte scurt timp după comiterea faptei, a unui bărbat, de 38 ani, din Constanţa, bănuit...

Închide