Ion Mihai și-a pierdut postul de consilier județean, Eugenia Iliescu a demisionat

Consiliul Județean Călărași va constata în ședința din 29 aprilie a.c. încetarea de drept a mandatului consilierului PC Ion Mihai precum și vacantarea postului. Acest lucru se întâmplă ca urmare a stării de incompatibilitate sesizată de ANI și rămasă definitivă prin decizia ÎCCJ.

„Prin adresa Agenţiei Naţionale de Integritate cu nr. 11077/G/II/13.03.2015, înregistrată la Consiliul Județean Călărași sub nr. 4121 din 18.03.2015 a fost comunicat Raportul de evaluare nr. 30381/G/II/15.06.2012 privind pe domnul Mihai Ion, consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi, rămas definitiv prin Decizia nr. 1041/09.03.2015 a Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie, prin care s-a constatat starea de incompatibilitate a acestuia. În consecinţă, considerăm că se impune adoptarea unei hotărâri prin care să se constate încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Mihai Ion, precum şi declararea locului acestuia în cadrul Consiliului Judeţean ca vacant.” – se arată în expunerea de motive a Consiliului Județean Călărași.

În altă ordine de idei, Eugenia Iliescu, consilier din partea PNL, ales pe listele USL în 2012, a decis să demisioneze din funcție.

 

1 Comentariu

  1. ultimul mohican
    4 mai 2015 - 19:38

    ati pierdut UN OM !!!dupa ce ca n-aveati prea multi l-ati pierdut si p’asta !!! bravo felipe&diba !v-ati realizat duetul distructiv d’atitia ani al judetului ati distrus tot si n’ati pus nimic in loc !

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Modificări în bugetul Primăriei Călăraşi/Află unde se direcţionează banii

Pe lista proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local de joi, 30 aprilie,...

Închide