IPJ Călărași/Mandate puse în executare de poliţişti

 În dimineaţa de 02 aprilie 2016, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Dragalina şi Serviciului Investigaţii Criminale Călăraşi au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Lehliu Gară pe numele lui P. Florin, de 37 ani, și P.  Cristian, de 36 ani, ambii din Dragalina.

Cei doi bărbaţi, condamnaţi la 3 ani, respectiv la 3 ani și 8 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, au fost încarcerați la Penitenciarul Slobozia.

– Poliţiştii au depistat şi reţinut şi pe P. Nicu, de 27 ani, și pe P. Ionuț, de 29 ani, ambii din comuna Dragalina, condamnaţi de Judecătoria Lehliu Gară la câte 4 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Cei doi bărbaţi au fost încarcerați la Penitenciarul Slobozia.

– La data de 01 aprilie 2016, poliţiştii au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele lui I. Petrică,  condamnat  la 3 ani şi 6 luni, M. Elvis, condamnat la 9 luni, şi P. Gigi, condamnat  la 3 ani şi 6 luni închisoare, toţi din comuna Săruleşti.

Cele trei persoane condamnate pentru furt calificat, au fost depuse în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepselor.

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide