Ironii/Liberalii așteaptă lista candidaților PSD Călărași pe Facebook

Liberalii călărășeni, prin vocea copreședintelui organizației județene Răducu Filipescu, au anunțat recent că în următoarele luni se vor realiza sondaje de opinie, începând cu municipiile și orașele, și continuând cu fiecare comună. La toamnă, spune liderul liberal vor începe să apară și primii candidați.

”PNL Călărași are 41 de primari în funcție, în fiecare localitate vom face sondaje și vedem fiecare candidat al nostru, o parte le vom face în mai-iunie, altele în septembrie, acolo unde avem primari cu rezultate. Acolo unde considerăm noi că primarul e uzat vedem alte variante. La Lehliu, Matei nu e nici arestat, se face o anchetă, deocamdată el e candidat la Lehliu. Vedem când nu o să se poată, avem o altă variantă. Atât timp cât primarul nu e condamnat definitiv și poate din punct de vedere legal va candida. La municipiul Călărași sondajul se va face până la 1 iulie și vom vedea care este alegerea noastră, vedem cum stă Drăgulin, ce distanță e între Drăgulin și un posibil candidat al nostru, vedem cu cine ieșim la bătaie”, a spus Filipescu.

Acesta nu a pierdut ocazia nici de a-și ironiza principalii competitori politici de la nivel județean, social-democrații, care se știe că în utlima perioadă nu prea au mai apărut în spațiul public în conferințe sau declarații de presă, ci doar prin intermediul mediul online. ”La toamnă ieșim cu candidații, până atunci facem analize, undeva la luna octombrie, cel mai târziu 1 noiembrie vom ști fiecare unde se duce, pe ce poziție. Am întâlnit primari care spun că nu putem face un sondaj că nu a ieșit nimeni până acum de la alte partide. Și atunci în primăriile unde există primarul și nu există contracandidat anunțat, facem și noi sondajul când s-or anunța. Să-și pună lista pe Facebook și PSD-ul, o punem și noi…”, a punctat copreședintele PNL Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Iată câștigătorii ediției din acest an a Festivalului Național de Interpretare a Muzicii Ușoare „Flori de Mai”

Cu ocazia jurizării Festivalului-Concurs de Interpretare a Muzicii Ușoare „Flori de Mai” 2015, organizat de către Consiliul Județean Călărași prin...

Închide