ISJ Călărași/Tudor-concurs pentru șefia instituției, pe 19 martie

Până pe data de 23 februarie, cei interesați de o candidatură la funcția de inspector școlar general al județului Călărași au putut să-și depună dosarele de înscriere la concurs. Conform datelor furnizate de reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Călărași, un singur dosar a fost depus la sediul instituției, acesta aparținând actualului inspector școlar general adjunct, prof. Constantin Tudor. Acesta este programat să dea concurs, la Ministerul Educației Naționale, pe 19 martie.

După ce concursurile de la nivel național pentru funcțiile de inspector școlar general se vor fi încheiat, ministerul va trece la o nouă procedură similară, pentru funcțiile de inspector școlar general adjunct și director al Casei Corpului Didactic. Până la această dată, și-au arătat intenția de a candida prof. Steluța Caraion, pentru funcția de inspector școlar general adjunct, domnia sa ocupând la acest moment funcția pe care va candida prof. Tudor, și prof. Camelia Croitoru pentru funcția de director al Casei Corpului Didactic Călărași.

1 Comentariu

  1. Grigore Mitica
    25 martie 2015 - 07:53

    As dori sa aflu de la dl.Tudor cum e treaba cu cererea de de sponsorizare adresata dl.Matei pentru a primi bani de pe urma lucrarilor efectuate la gradinita 5 din Oltenita ? De asemeni c ind are de gind sa-si onoreze datoriile pentru cele 6 pagini de ziar redactate de subsemnatul ?

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Petrecere la PSD Călăraşi de Ziua Femeii/Cum s-au distrat social-democratele

Rodica Zaharia. Ca în fiecare an, PSD Călăraşi a sărbătorit Ziua Femeii, petrecere pusă la cale de preşedinta femeilor social-democrate,...

Închide