ISU Călăraşi a primit un vehicul pentru muniţie neexplodată

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a predat săptămâna aceasta, către ISU Călăraşi, cheile noului vehicul de intervenţie în caz de urgenţă pentru muniţie neexplodată.

Echipamentul a fost achiziţionat în cadrul proiectului transfrontalier „Managementul de risc şi protecţia la inundaţii în regiunile Călăraşi – Polski Trambesh (Bulgaria)”.

Valoarea totală a proiectului este de 3.853.515 euro, din care 2.794.779 euro îi revin Consiliului Judeţean Călăraşi.

Noul vehicul va deservi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi care are formată o echipă de profesionişti pentru dezamorsarea elementelor de muniţie neexplodată.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Călăraşi, domnului preşedinte şi echipei de proiect pentru implicare. Urmează ca în luna mai să fie livrată şi o macara de 60 de tone, apoi până la finalul lui 2019 să intrăm în posesia şi a unui sistem IT de monitorizare”, a declarat lt.col. Adrian Păduraru, inspectorul şef  al ISU Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide