ISU Călăraşi îşi deschide porţile pentru ŞCOALA ALTFEL

Rodica Zaharia. Elevii şi profesorii sunt invitați, de luni 7 aprilie şi până vineri, 11 aprilie 2014, să viziteze Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” din Călăraşi, precum şi toate subunităţile din judeţ, Olteniţa, Lehliu Gară, Chiselet, Dragalina şi Borcea.

Acțiunea face parte din Programul „Şcoala Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care se organizează în perioada 7 – 11 aprilie 2014. Pentru a le oferi copiilor şansa de a vedea cum îşi desfăşoară activitatea, ISU Călăraşi va organiza Ziua Porţilor Deschise în toate subunităţile inspectoratului, între orele 10 și 16, aflăm de la colonelul Daniel Gheorghe Popa, Inspectorul Şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” Călăraşi.
Totodată, instituţia desfăşoară şi activităţi de informare, în unităţile de învăţământ care au solicitat acest lucru, cu privire la măsurile preventive şi modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide