Iulian Iacomi a făcut publice motivele pentru care a plecat din PSD la PNL

Iulian Iacomi, fost președinte PSD Călărași până acum două săptămâni, a fost prezent, pentru prima oară în calitate de nou membru PNL, în cadrul unei conferințe de presă a liberalilor călărășeni. Acesta a prezentat presei motivele care au stat la baza deciziei de a părăsi PSD chiar din funcția de președinte. Neînțelegerile cu Vasile Iliuță au contat foarte mult.

 

„Legat de migrația din PSD, eu vreau să vă spun strict despre mine. Am avut o colaborare foarte bună în organizație până când a apărut domnul președinte Iliuță, fost președinte al CJ-ului. După discuțiile avute legate de candidaturi în județ, am fost pus în situația de a-mi fi rușine să mă mai duc în unele organizații, când știu că oamenii patru ani de zile au fost acolo, am construit acolo, și în momentul în care tot ce propuneam eu nu era bine, inclusiv la Frăsinet, unde vom câștiga la pas. Puterea se mutase, la un moment dat la centru.

Plus de asta, mi-am asumat în fața colegilor din PSD că în cazul în care fratele mele Ion nu vine către PSD atunci îmi voi depune demisia din funcția de președinte. Ceea ce am și făcut. A fost mai convingător fratele meu să vin către PNL. Noi facem administrație, împreună facem administrație.”, a declarat Iulian Iacomi.

„Le mulțumesc noilor colegi, le doresc succes, echipa PNL devine mai puternică. Îi multumesc domnului primar Iulian Iacomi, pentru decizia luată. Ne-a sprijinit și în alte localități. Îi mulțumim.”, a spus Valentin Barbu, candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași.

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide