Iulian Iacomi, preşedinte PSD Călăraşi: „Sunt bani de pensii, inclusiv pentru asigurarea creşterii punctului de pensie cu 15% de la 1 septembrie”

Avem un excedent la bugetul de pensii, un excedent care infirmă orice zvon pe care încearcă să îl lanseze Opoziţia. Mai precis, bugetul de pensii stă pe un plus de 380,9 milioane lei (!), o confirmare a faptului că sunt bani de pensii, inclusiv pentru asigurarea plăţii majorărilor care se vor aplica de la 1 Septembrie, atunci când punctul de pensie va creşte cu 15%.

Iată cum măsuri criticate vehement la vremea lor de Klaus Iohannis şi de Opoziţie îşi dovedesc utilitatea în timp. Să ne amintim de modul în care PNL ataca deciziile guvernului, deşi ştia de deficitul lăsat de guvernarea Cioloş la bugetul de pensii?

Pentru cei care au uitat de unde a plecat Guvernarea PSD în ceea ce priveşte bugetul de pensii, amintim doar că în timpul guvernării Cioloş exista un deficit de 15 miliarde de lei. Acel deficit uriaş, care într-adevăr era de natură a pune în pericol plata pensiilor, a fost nu numai acoperit cu succes în ultimii doi ani de guvernare PSD, dar s-a realizat şi un plus de aproape 400 de milioane de lei.

Aceasta este o adevărată performanţă economică ce a fost posibilă în primul rând datorită măsurii de trecere a contribuţiilor de la angajat la angajator, dar şi datorită creşterii numărului locurilor de muncă şi a salariaţilor, şomajul în România coborând sub 3%!

Aşadar, pentru toţi călărăşenii pensionari şi nu numai: mulţumită guvernării PSD, acum sunt bani de pensii, inclusiv pentru asigurarea creşterii punctului de pensie cu 15% de la 1 septembrie, conform graficului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide