Ivan Patzaichin, prezent și la cea de a șasea ediție a Zilei Dunării de la Călărași

Primăria Municipiului Călărași a organizat, dumincă, 1 iulie, pentru al șaselea an consecutiv, Ziua Dunării, împreună cu Asociația MILA 23 a celebrului Ivan Patzaichin şi cele 3 canotci binecunoscute – Chilia, Sfântu Gheorghe și Sulina, activitățile din acest an fiind derulate sub sloganul #ProtejeazăApa.

Degustarea borșului de pește și concursurile de pescuit și cel de canotcă 10+1 Descoperă Rowmania au adunat, anul acesta, un număr record de participanți.

Nu mai puțin de 16 echipe, participante la concursul de canotcă, s-au înscris la startul competiției, primii trei clasați fiind următorii:

Locul 1 –  Speranța Coniac Canoe

Locul 2 –  Pionierii

Locul 3 – Sănătatea

Activitățile au început la ora 07.00, cu tradiționalul concurs de pescuit, organizat în colaborare cu AJVPS Călărași, urmate de concursul de canotcă 10+1 – Descoperă Rowmania, pe apele brațului Borcea.

În Parcul Central, a fost organizată o expoziție-concurs de gătit preparate din pește a Colegiului Ștefan Bănulescu, călărășenii putând degusta o porție de borș de pește.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi, construit în Călărași

Consiliul Judeţean Călăraşi a aprobat asocierea cu Fundația SERA România și cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului...

Închide