Jandarmeria Română – 166 de ani de la înfiinţare

Joi, 31 martie, a.c., în intervalul orar 12.00 – 15.00, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi va organiza o serie de manifestări prilejuite de sărbătorirea a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, ce vor avea loc în Parcul Dumbrava din municipiul Călăraşi.

Cu această ocazie, cetăţenii au posibilitatea de a se familiariza cu privire la specificul instituţiei, cu materialele şi tehnica folosite de jandarmi în executarea misiunilor.

Vor fi amenajate standuri expoziţionale cu materialele şi mijloacele de intervenţie din dotarea jandarmilor, autovehicule folosite în misiunile zilnice, dar şi un punct de informare cu privire la oferta educaţională pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne – arma Jandarmi.

La finalul activităţilor vor fi prezentate o serie de exerciţii demonstrative pregătite de luptătorii detaşamentului mobil.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide