JANDARMERIA ROMÂNĂ a sărbătorit 166 de ani de existenţă

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi a organizat în prima zi a lunii aprilie o şedinţă festivă cu prilejul împlinirii a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Programul şedinţei festive a fost deschis cu citirea mesajului transmis de către  domnul general de brigadă Marin Andreiana, împuternicit inspector general al Jandarmeriei Române, cu ocazia acestei zile.

Activitatea a continuat cu avansarea în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad a 8 subofiţeri şi înmânarea diplomelor şi premiilor cadrelor care au participat la competiţiile sportive organizate sub egida „Cupei Jandarmeriei – ediția 2016”.

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi a desfăşurat o activitate în Parcul Dumbrava, din municipiul Călăraşi, unde au fost organizate standuri expoziţionale cu materialele şi mijloacele de intervenţie din dotarea jandarmilor, au fost prezentate autovehiculele folosite în misiunile zilnice, dar şi exerciţii demonstrative ale luptătorilor detaşamentului mobil şi exerciţii de dresaj canin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Bănuiţi de înşelăciune, prin metoda „accidentul”, reţinuţi de poliţiştii din Călăraşi

Poliţiştii din Călăraşi au reţinut trei persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda „accidentul”. La data...

Închide