Jandarmii asigură ordinea publică la Zilele Oraşului Lehliu Gară

În perioada 25 – 27 iulie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural-artistice dedicate „Zilelor oraşului Lehliu-Gară”, care se desfăşoară pe stadionul din localitate.

În cele trei zile de spectacole, peste 50 de jandarmi, în cooperare cu poliţişti şi efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Călăraşi, vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, atât în zona de desfăşurare a activităţilor cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la aceste manifestări.

Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte ilicite, Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor prezenţi la aceste activităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete etc.).

De asemenea, jandarmii recomandă cetăţenilor participanţi la manifestări să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile stabilite de organizatori, să nu forţeze cordoanele de ordine, să evite consumul excesiv de alcool, să nu depăşească limitele decenţei socio-morale în manifestările comportamentale.

Cetăţenii participanţi la aceste manifestări pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide