Jandarmii călărășeni au participat la campania „Plantăm fapte bune în România”

Sâmbătă 14 noiembrie a.c., între orele 08.00-16.00, voluntari jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au participat la campania de împădurire denumită ”Plantăm fapte bune în România”.

Acest demers bazat pe voluntariat s-a desfăşurat la nivel naţional şi a reprezentat una dintre cele mai ample acţiuni de plantare de puieţi din România, prin care s-a promovat împădurirea suprafeţelor de teren şi protejarea mediului înconjurător.

Astfel, 20 de jandarmi au fost prezenţi în localitățile Jegălia și Ulmu pentru a-şi aduce aportul la concretizarea acestei iniţiative. Oamenii legii, alături de organizatori şi ceilalţi voluntari au plantat mii de puieţi, fiind conştienţi că protejarea şi conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.

Jandarmii călărășeni au mai participat şi în trecut la astfel de acţiuni voluntare şi vor fi prezenţi ori de câte ori vor fi demarate activităţi de acest gen.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Atenție, călărășeni! Se oprește apa!

Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investiţii...

Închide