Jandarmii călărășeni au prins trei tineri care se drogau pe o stradă din Călărași

Trei tineri din municipiul Călărași au fost depistați în acest weekend de jandarmii călărășeni având asupra lor substanțe interzise. Astfel, în după amiaza zilei de sâmbătă, 28 septembrie, a.c., atenția unui echipaj de jandarmerie, aflat în misiune de patrulare pe strada Iezerelui din municipiul Călărași, a fost atrasă de comportamentul suspect al unor tineri, care, aflați într-o zonă mai retrasă, consumau o ţigaretă confecţionată artizanal dintr-un amestec de substanțe vegetale uscate, susceptibile a avea efect psiho activ.

După efectuarea legitimării și a controlului corporal preventiv, asupra celor trei persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 17 și 24 ani, jandarmii au identificat o țigaretă artizanală precum și cinci pliculețe ce conțineau fragmente vegetale de culoare verzuie, pasibile a avea efect psihoactiv.

Conform declarațiilor tinerilor, produsele erau pentru consum propriu. Jandarmii le-au întocmit celor în cauză documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide