Jandarmii călărășeni, gazde bune pentru copii în cadrul programului „Școala Altfel”

Astăzi, 16 aprilie 2019, între orele 10.00 – 12.00, în cadrul programului „Școala Altfel”, Jandarmeria Călărași a fost gazdă pentru aproximativ 150 de copii și cadre didactice din Școlile Gimnaziale „Mihai Viteazul” și „Mircea Vodă”, din municipiul Călărași.

Activitatea a debutat cu întâmpinarea celor mici care au fost conduși către atelierele organizate pentru prezentarea materialelor şi mijloacelor de intervenţie din dotarea Jandarmeriei Călărași, precum și a autovehiculelor folosite în misiunile de intervenție.

Activitățile s-au încheiat cu prezentarea unor exerciții demonstrative pregătite de luptătorii subunităţii de intervenție incluzând procedee de autoapărare şi dresaj canin.

Cu această ocazie, au fost distribuite materiale promoţionale prin care copiii au fost informați cu privire la rolul pe care Jandarmeria îl are în asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, acționând pentru prevenirea violenţei şcolare și promovarea dialogului ca principală cale de rezolvare problemelor pe care aceștia le întâmpină în viața cotidiană.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide