Jandarmii prind din ce în ce mai mulți tineri care se DROGHEAZĂ! Șase au fost descoperiți doar în ultimele 3 zile!

În ultimele trei zile, jandarmii călărășeni au depistat șase bărbați, cu vârste cuprinse între 18-26 ani, asupra cărora au fost găsite, în total, o țigaretă confecționată artizanal și 10 pliculețe autosigilante, din material plastic care conțineau fragmente vegetale uscate susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Luni, 03 iunie a.c., în jurul orei 21.45, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, aflat în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe strada Aleea Centralei, în zona blocului N2, un bărbat având un comportament suspect.

În momentul depistării, asupra numitului S.F. în vârstă de 30 ani, din municipiul Călărași, a fost găsit un pliculeţ din material plastic conținând fragmente vegetale uscate de culoare maro-verzuie, susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Două ore mai târziu, jandarmii au observat pe strada Parcului, un tânăr care la vederea oamenilor legii a devenit agitat. La efectuarea unui control corporal sumar, asupra acestuia fost găsită o substanţă în formă solidă de culoare maronie, pasibilă de a avea efecte psihoactive.

Conform declarațiilor celor doi bărbați, produsele erau pentru consum propriu.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale pentru cele două persoane, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

În cazul acestor tineri, oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităților competente pentru continuarea cercetărilor.

În acest week-end jandarmii au acționat zona parcurilor din municipiile Călărași și Oltenița, pentru prevenirea și combaterea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă 112, în cazul în care au asistat ori au fost victimele unor fapte antisociale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide