Jandarmii şi lucrătorii Enel au acţionat pentru combaterea furturilor de energie electrică

Vineri, 29 ianuarie, a.c., între orele 09.00-13.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Olteniţa, aflându-se în misiune de patrulare în mediul rural pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au fost solicitaţi de către lucrători ai S.C. Enel Dobrogea S.A., pentru a-i sprijini în executarea unor controale pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică, pe raza localităţilor Șoldanu, Budești, Plătăreşti şi Fundeni.

În urma controalelor efectuate, oamenii legii au identificat 9 persoane care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii clandestine racordate direct la reţeaua electrică aflată în imediata apropiere a locuinţelor.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale.

În perioada 29 – 31 ianuarie a.c., peste 130 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor la nivelul judeţului Călăraşi, însumând aproximativ 34 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 52 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 21.300  lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 21 infracţiuni, dintre care 18 în acțiuni proprii și 3 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 12 autori.

1 Comentariu

  1. Gigel milionar
    2 februarie 2016 - 00:32

    Sa se duca si la Razvani si Sarulesti

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide