Juniorii Secției de Lupte a CSM Călărași, prestație de excepție în Finala Campionatului Național

Sportivii Secției de lupte a CSM Călărași au avut o prestație de excepție la Finala Campionatului Național pentru juniori mici de la Cluj-Napoca, desfășurată în perioada 18-22.10.2017.

Juniorii călărașeni au obținut un număr impresionant de medalii, respectiv 8, dintre care 2 de aur prin Apreutesei Maria și Iordache Sorin, 3 de argint, prin Mucuța Sorina, Iordache Antonio și Căpriță Sorin și 3 medalii de bronz, prin Simion Alexandra, Biro Florentina și Mircea Fabian.

„Să obții rezultate atât de bune la o finala de Campionat Național demonstrează talent, „meserie”, dedicație și angajament la secția de lupte a clubului. Felicit sportivii și antrenorii lor pentru aceste realizări deosebite și multumim tuturor celor care urmăresc cu atenție și susțin fenomenul sportiv de la Călărași.”, ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Călărași, prof. Dumitru Chirilă.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide