KINOdiseea la Cinema 3D: Filme de festival, pentru copii și părinți/INTRAREA LIBERĂ

Cea de-a șaptea ediție a Kinodiseea, Festivalul Internațional de Film pentru Copii, va ajunge anul acesta pentru prima dată la Călărași, în perioada 2 – 9 decembrie, la Cinema 3D și va aduce pe marele ecran filme pentru copii și adolescenți, imediat după premiera lor națională din București. După Cluj-Napoca și Constanța, Călărași este următorul oraș în care ajunge retrospectiva KINOdiseea, după ediția de anul acesta din București.

Intrarea este liberă.

PROGRAM INTEGRAL

Călărași, Cinema 3D (str. Independenței, nr.20, Călărași)

Intrare liberă

3 decembrie

10.00 – Orășelul Alandala, recomandare vârstă +3, dublat în limba română

12.00 – T.I.M. Robotul Incredibil, recomandare vârstă +7,

14.00 –  Pe cuvânt de pionier 2, recomandare vârstă + 9, Regia: Alexander Karpilovski, Țara: Rusia, Premii: In competiţie la Zlin 2015, *proiectat cu subtitrare în limba română

Rusia, 1979.Bunii prieteni Dima, Misaşi Lena plecă în vacanţa de vară la o tabără de pionieri, aflată pe malul mării. Alături de ei, este şi câinele Sava. În tabără vor avea parte de multe aventuri captivante, vor căuta comori ascunse, se vor înfrunta, vor descoperi peşteri neumblate şi multe altele.Şi, desigur, prima iubire cu pasiuni Shakespeariene.

Trailer https://youtu.be/Wi2AwFY9Qxk

7 decembrie

10.00 – Zarafa, recomandare vârstă +5,Regie:Rémi Bezançon& Jean-Christophe Lie, Țara:Franța

Poveste adevărată a primei girafe a Franţei şi a călătoriei sale pline de peripeţii, cu balonul, din Egipt, până la grădina zoologică din Paris.

Sub un baobab, în inima Africii, copiii îl ascultă pe bătrânul înţelept care le spune povestea tânărului Maki, cel care fuge de un traficant de sclavi şi se împrieteneşte cu o girafă pe nume Zarafa. La puţin timp, girafa este capturată; el urmează să fie dăruit regelui Franţei. Maki refuză să lase asta să se întâmple. Îi promite mamei lui Zarafa că îl va adduce pe acesta înapoi. Împreună cu un prinţ al deşertului pe nume Hassan şi un căpitan de balon, Malatere, Maki porneşte într-o călătorie plină de aventuri deasupra Mediteranei şi a Alpilor înzăpeziţi, până la Paris, unde sosirea primei girafe în Europa este un eveniment senzaţional. Se observă în curând că locul lui Zarafa nu este în oraş. Hotărât să-şi ţină promisiunea, Maki încearcă să-l salveze pe Zarafa.

În regia lui Rémi Bezançon (The first day of the rest of your life) şi a lui Jean-Christophe Lie (a lucrat ca animator pentru producţiile Disney – Tarzan, Hercule ş iCocoşatul de la Notre-Dame).

Cu îndrăgitele voci ale lui Simon Abkarian (Persepolis, Casino Royale), Vernon Dobtcheff (Before Sunset, Numele trandafirului), François-Xavier Demaison, Roger Dumas, Max Renaudin, etc.)

Trailer Zarafahttps://youtu.be/hSEvaWIk_mc

12.00 – Cei șapte corbi, recomandare vârstă +8,

14.00 – Pe cuvânt de pionier 2, recomandare vârstă +9,

8 decembrie

10.00 – Zarafa, recomandare vârstă +5,

12.00 – Cei șapte corbi, recomandare vârstă +8,

14.00 – T.I.M. Robotul Incredibil, recomandare vârstă +7,

9 decembrie

10.00 – Orășelul Alandala, recomandare vârstă +3, dublat în limba română

12.00 – Pe cuvânt de ionier 2, recomandare vârstă + 9,

14.00 – Zarafa, recomandare vârstă +5,

Festivalul Internaţional de Film pentru Copii Kinodiseea, membru al Asociației Europene a Filmului pentru Copii (ECFA),este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, al Uniunii Cineaştilor din România, al Primăriei Sectorului 5, Uniunii Europene, prin programul Europa Creativa – Media și al Institutului Francez din București.

Facebook: https://www.facebook.com/kinodiseea

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide