Klaus Iohannis a venit la Călărași să-i mobilizeze pe liberali pentru prezidențiale

Peste 1.000 de persoane l-au așteptat ieri, în fața Primăriei Călărași, pe președintele Klaus Iohannis, care a dorit să se întâlnească cu liberalii din județ înaintea începerii campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

După o oprire în comuna Gălbinași, acolo unde a vizitat Școala Gimnazială nr. 1, una din unităţile de învăţământ în care experţii educaţionali de la Fundaţia „Roma Education” au început să lucreze în urmă cu 10 ani, acesta a ajuns în municipiul Călărași.
Întâmpinat cu aplauze de cei peste 1.000 de oameni, majoritatea veniți de prin comunele județului, Iohannis s-a îndreptat către Sala de ședințe a Consiliului Local Călărași unde îl așteptau membrii Biroului Politic Județean al PNL Călărași, nu înainte de a face câteva selfi-uri cu simpatizanții.

Președintele Organizației Județene Călărași a PNL, Daniel Drăgulin, i-a transmis președintelui că liberalii sunt mobilizați pentru a câștiga alegerile prezidențiale dar și localele și parlamentarele de la anul:

“Aveți în față o armată de primari. Județul Călărași are 37 de primari PNL dintr-un număr total de 55. Ne așteaptă o perioadă în care munca intensă și mobilizarea vor fi la ordinea zilei. Am câștigat alegerile europarlamentare, vom câștiga alegerile prezidențiale, iar anul 2020 ne va găsi victorioși în alegerile locale și parlamentare.

Toți cei care suntem aici vom munci alături de fiecare liberal călărășean pentru ca la alegerile prezidențiale de anul acesta să obținem un număr cât mai mare de voturi pentru România modernă.

Prezența dvs alături de noi ne obligă să avem motoarele turate la maxim, chiar din prima zi de campanie electorală. Ne dorim ca rezultatele de la Călărași să fie mult peste 50% și să contribuim ca tradiția liberalismului călărășean începută în 2004 să continue. Liberalii călărășeni sunt gata pentru a începe lupta electorală a cărui câștigător veți fi dumneavoastră domnule președinte Klaus Werner Iohannis!”

După o scurtă declarație făcută în fața presei, acesta a rămas alături de primarii și liderii liberali locali cărora le-a transmis un mesaj mobilizator în vederea alegerilor din noiembrie pentru președinția României.

Acesta le-a dat și un avertisment celor prezenți, spunându-le că după alegeri vor avea loc discuții serioase în partid pentru că în ultima vreme „au cam fost de capul lor”, conform unor surse prezente în sală.

După scurta ședință cu liberalii, președintele Iohannis s-a întâlnit cu elevii și profesorii Colegiului Național „Barbu Știrbei”, câștigători la olimpiade și concursuri naționale de robotică și fizică, care i-au făcut o scurtă demonstrație cu un robot care a dansat în fața președintelui.

Președintele i-a felicitat pe elevi și le-a urat succes în proiectele următoare după care a plecat către București.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide