La nivelul județului Călărași nu există niciun caz confirmat cu COVID 19 în acest moment

DSP Călărași informează că la data prezentă, la nivelul județului Călărași, nu există nici un caz confirmat COVID 19, nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru, nu există nici un contact cu caz confirmat pentru care probele sunt în lucru.

Direcția de Sănătate Publică Călărași face apel către populația județului să dea dovadă de responsabilitate, dar în același timp de rațiune și să sesizeze abaterile constatate de la normele impuse  numai când pot fi oferite informații corecte, clare, verificabile .

În prezent sunt izolate la domiciliu 89 persoane, pentru care se asigură monitorizarea zilnică a stării de sănătate de personal DSP/personalul cabinetelor medicilor de familie, precum și verificare prin sondaj privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu de către organele abilitate.

Reamintim că informații pentru populație, informații pentru personalul medico-sanitar, evaluare de risc, sfaturi pentru călători, precum și situația la nivel global/național actualizată zilnic le găsiți pe site-ul www.cnscbt.ro.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide