La PMP Călărași ”s-a aprins lumina”/Tânărul Giani Pianci intră în cursa electorală pentru Primăria Călărași

Rodica Zaharia. Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară Călărași a avut miercuri, 23 martie 2016, în incinta Complexului Intim, o întrevedere cu mass-media locală, tema întâlnirii fiind prezentarea candidaților PMP pentru primăriile celor două municipii, Călărași și Oltenița. Pentru Primăria Călărași va intra în cursa electorală Giani Pianci, iar pentru Oltenița, Leonard Florin Petre, actualul președinte al PMP Călărași.

”Ce să vă spun? La ora actuală Oltenița este un cimitir economic în care se simte o revigorare doar când vin pensiile și alocațiile, la Călărași Bacovia, ploaie, urât. Vrem să refacem atât Oltenița, cât și Călărași. În ambele localități ne-am propus să facem câte un parc industrial care, prin facilitățile oferite, să atragă investitori români și străini. De asemenea, vrem să accesăm cât mai multe fonduri europene. O să vedem și câți consilieri județeni și locali o să avem, iar în acel moment putem să vorbim și de alianțe. Noi vizăm să câștigăm minim cinci primari și șapte posturi de consilieri locali, la Oltenița, dar o să avem mare grijă pe cine punem pe liste. Nu putem vorbi acum de alianțe decât după ce vedem ce rezultate obținem și în funcție de deciziile cetățenilor se decid și viitoarele alianțe. Iar ca procente pot să vorbesc de 15-17% prin redistribuire. Oricum, vreau să vă spun că există viață și după alegeri, ca să citez un clasic în viață. Eu am fost consilier local la Oltenița și pe timpul lui Milescu și pe timpul lui Țone. Mi-am dat demisia de fiecare dată. Nu am vrut să fur. Știți vorba aia..adevărul umblă cu capul spart? Dacă un om onest vrea să facă treabă pe bune în cadrul unui partid, automat ori pleacă și își dă demisia scârbit, ori îl obligă ăia să semneze niște contracte dubiose. Nu am stabilit, încă, ordinea pe listă a consilierilor, dar o vom face. Până pe 26 aprilie, ultima zi în care pot fi depuse dosarele de candidatură, noi sperăm să avem liste undeva la peste 40 de localități, până acum avem doar în 36. Nu o să avem în toate localitățile pentru că, în cinci luni de zile de când am preluat conducerea și până acum, în martie a fost timp puțin și era dificil să facem acest lucru. Oricum, la momentul actual avem 1800 de membri. Despre mine pot să vă mai spun că sunt 3 în 1, candidatul la funcția de primar în Oltenița, președintele organizației municipale și președintele organizației județene.Iar ca să dau trei motive pentru care m-ar vota oltenițenii spun doar atât: Știu! Vreau! Și Pot!”, a declarat Leonard Florin Petre.

Tânărul călărășean Pianci, nou intrat în cursa electorală pentru Primăria Călărași, nu s-a dovedit a fi la fel de volubil vorbitor precum colegul său, candidat la Primăria Oltenița. Întrucât chiar a menționat că nu a venit pregătit cu un discurs politic, Pianci a fost scurt și concis:

”Vreau să vă spun de ce candidez la funcția de primar al municipiului Călărași. Am fost la Mișcarea Populară, unii colegi au ales să plece, dar eu am decis să rămân.Chiar îmi ziceam că eu o să sting lumina. Uite că nu s-a stins și chiar s-a aprins mai tare întrucât candidez pentru generația mea. Vreau ca tinerii să nu mai plece din oraș pentru că tinerii sunt viitorul orașului. Iar ca îndemn pentru călărășeni să mă voteze, eu spun doar atât: ca să nu ai de ales între D-uri, votezi pe P.”

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide