Lansare de carte la Biblioteca Județeană Al. Odobescu – „40 de zile” de Chris Simion

Editura Trei, Biblioteca Judeţeană Alexandru Odobescu şi Muzeul Dunării de Jos vă invită joi,  26 martie 2015, ora 11.00, la lansarea romanului – basm 40 de zile – autoare Chris Simion.

Manifestarea, care face parte din Proiectul Ateneul Dunărean, va avea loc la Secţia Arheologie şi Tezaur a muzeului.

Romanul 40 de zile este un joc al introspectiei si al (re)găsirii de sine. Recomandat persoanelor aflate în deruta existenţială, cu alergie la minciună şi cu tulburări de maturitate.
Chris Simion s-a născut pe 20 august 1977, în Bucureşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ – Bucureşti, secţia teatrologie, în 2000, şi secţia regie teatru în 2005.

Prima carte, Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani, i-a fost publicată în 1994, autoarea fiind numită de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran în fustă lungă şi neagră“. La 17 ani i se publica Dogmatica fericirii. Alte titluri publicate: Disperarea de a fi (1996); De ce nu suntem ceea ce putem fi? (1997); Spovedania unui condamnat (1998/2000); În fiecare zi, Dumnezeu se roagă la mine (2002), Ce ne spunem când nu ne vorbim (Editura Trei, 2010).

Din 2009, Chris Simion este membră a Uniunii Scriitorilor din România.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Călăraşi/Exerciţiu de intervenţie şi evacuare în caz de cutremur la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazu”

Miercuri, pe 25 marte, la Şcoala Gimnazială Mihai Viteazu din municipiul Călăraşi s-a desfăşurat un exerciţiu de intervenţie şi evacuare...

Închide